010-8188041 info@newspace.nl
Selecteer een pagina

One stop shop voor creatie, bouwen en duurzaamheid

Ontdek ons professionele team van architecten, constructeurs en bouwers. Samen denken zij met je mee en gaan ze aan de slag voor jouw ambitieuze project. 

Remco Willemse

Remco Willemse

Bouwkundig uitvoerder

Staat garant voor de bouwkundige kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct. Zorgt dat de verbouwing volgens planning strak voor elkaar komt volgens de meest actuele bouwnormen en daar een level boven op als het kan. Met passie voor het bouwen maar vooral het plezier van het eindproduct bij oplevering.

Robin Smit

Robin Smit

Project engineerder

Maakt graag van een 9 een 10. Zowel met strakke inkoop, 3d verbouwschetsen, planningen als op te leveren kwaliteit. Zoekt door naar de vraag achter de vraag voor de goede bouw- en klantoplossing. Gelooft dat mooi stijlvol wonen, uitgaan en winkelen leuker leven is en dat dat iedereen gegund is.

Cees Prins

Cees Prins

Projectontwikkelaar- manager

Cees is van a tot z betrokken bij de ontwikkeling van een bouwproject; dit kan van het zoeken naar en aankopen van de grond tot het opleveren en de verkoop van het complete project zijn. De projectontwikkelaar is verantwoordelijk voor zowel de financiële, bouwtechnische als creatieve kant van een project en stuurt hiervoor een team aan met verschillende experts.