010-8188041 info@newspace.nl
Selecteer een pagina

Restaurant Hugh - Rotterdam

Project Hugh

Voor dit project hebben we in het bruisende centrum van Rotterdam in de plint van het Hilton Hotel een toegankelijk, maar chique restaurant en – voor in de weekenden – een high end club gerealiseerd. De grootste uitdaging bij dit project was een horecagelegenheid creëren met het juiste ontwerp, de afbouw en het interieur in combinatie met de beschikbare ruimte. Een ruimte die 24/7 inzetbaar is en verschillende doelgroepen bereikt. 

 

Verbouwen met het oog op de gebruiker

Ons ontwerpteam heeft het restaurant en club ontworpen met het hoogste comfort voor de eindgebruiker. Het ontwerp moest meer zijn dan zomaar een horecagelegenheid en de reiziger een maximale beleving geven. Hiervoor moest de ruimte elementen tonen die de stad op een originele manier weergeven. De stad is een mix van architectuur, mensen, werk en ontspanning. Je moet je laten verrassen door de stad, iets wat bij restaurant en club Hugh ook het geval is.

 

Industrieel met een ruig randje

De stad Rotterdam en zijn mensen terug laten komen op een manier waarin de gebruiker zich zou herkennen, leverde eindeloos veel mogelijkheden op. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een combinatie van ruig en industrieel met een vleugje sexy. Een zeecontainer en een heliplatform in een chique downtown-club op het terrein van het Hilton hotel. Tegelijkertijd houden we ook rekening met de winkelbouw en alle facetten die daarbij komen kijken. Een voorbeeld van een nauwe samenwerking met de opdrachtgever om de juiste doelgroep aan de spreken met het juiste product. Een uitdaging die wij met ons bouwteam graag aangaan.

In opdracht van: Restaurant Hugh
Bouw & realisatie: Newspace b.v.

Meer weten? 

Wil je meer weten over dit bijzondere project of over de manier van werken van Newspace? Neem dan contact met ons op.