010-8188041 info@newspace.nl
Selecteer een pagina

One-stop-shop voor creatie, bouwen en duurzaamheid

Een team van gepassioneerde architecten, constructeurs en bouwers staat voor je klaar om jouw bouwproject naar the next level te tillen. Wil jij ook (vervangende) nieuwbouw volgens het passief bouwen concept? Informeer naar de mogelijkheden.

Ontwerpen voor de toekomst

Van ontwerp tot uitvoering garanderen wij het allerhoogste wooncomfort, het laagste energieverbruik en de beste luchtkwaliteit. Wij ontwerpen en bouwen een gebouw waarover na is gedacht, zowel in ontwerp als in praktisch gebruik van de eindklant. We gebruiken en nieuwe en efficiënte manier van bouwen. Hiervoor maken wij gebruik van de BENG en passief bouwen methode. Zo zorgen wij dat het gebouw klaar is voor nu, maar ook voor de toekomst.

Ons verhaal.

Wij zijn ervan overtuig dat je alleen optimaal kunt bouwen als de architect, constructeur en bouwers op elkaar zijn ingespeeld. De basis moet goed zijn, zo gaan alle partijen voor een ambitieus project. Zo willen wij bouwen en daarom hebben wij het zo georganiseerd. Wij beschikken over een eigen team waar alle vakdisciplines aanwezig zijn. Daarmee garanderen wij dat een ambitieus plan met de juiste know-how en uitvoering wordt gemaakt en snel schakelen vanzelfsprekend is. 

 Ons proces

Wij bouwen passief, dat wil zeggen dat er opgeleverd wordt met nul op de meter.
Natuurlijk is dit deels afhankelijk de keuzes die tijdens het proces gemaakt worden. 
Traditioneel bouwen is ook een optie, maar wij denken graag een stap verder.

Uiteindelijk leidt ons proces tot een ambitieus, helder bouwadvies en concreet bouwplan waar zowel wij, onze opdrachtgever, maar vooral de bewoners, tevreden mee zijn.

Research

We kijken naar de mogelijkheden en hoe we het gebouw volledig tot zijn recht kunnen laten komen.

We kijken naar de locatie en de functie van het gebouw, maar ook naar het doel dat het gebouw moet dienen. Voorzien van alle gemakken, maar zo gebouwd dat het aansluit bij de wensen van de klant. 

 

Design

Bij nieuwbouw projecten gaan wij altijd aan de slag met een virtuele ontwerptekening.

We gaan voor optimaal wooncomfort en toekomstbestendig gebruik. Wat dacht je van: triple glas, een zonneboiler of warmtepomp. Allemaal duurzame oplossingen die het energieverbruik van het gebouw zo laag mogelijk houden.

Build

We maken gebruik van nieuwe bouwmethodes, deze zijn niet alleen sneller en efficiënter, maar ook duurzamer

Een ander bijkomend voordeel is dat de laagste RC-waarde voor een gevel 6,75 is. Daarnaast kunnen wij de gevel isolatie ook opschroeven tot een RC van 9.0 – dit is het dubbele van wat het bouwbesluit voorschrijft!

Klaar om elkaar te ontmoeten?

Wij beperken ons niet tot één branche maar kijken per opdrachtgever naar de juiste mogelijkheden. Kennis maken en een keer met ons langs gerealiseerde projecten? Dat kan!
Neem gerust contact met ons op.

Projects

Clients