010-8188041 info@newspace.nl
Selecteer een pagina

Projecten

Bekijk onze projecten voor een greep uit de oneindige mogelijkheden

Parkhof, Lent (Nijmegen)

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van passieve nieuwbouw. Het gaat om vier woningen, duurzaamheid en energiebezuiniging staan hier gelijk aan wooncomfort.

Resedastraat 51, Rotterdam

Hier hebben we gewerkt aan het bouwen van drie casco nieuwbouw woningen in Rotterdam. Deze werden opgeleverd inclusief nieuwe fundering.

Pleinweg 205-207, Rotterdam

Voor dit project hebben we gewerkt aan vervangende nieuwbouw van 23 (zorg) appartementen voor ouderen. Dit volgens de BENG bouwmethodes.

Light hotel, Rotterdam

Voor dit project hebben we het volledige ontwerp, de bouw en de interieurstyling verricht. 16 hotelkamers in een historisch pand. Met een unieke gemeenschappelijke keuken en wasruimte voor gasten. En uiteraard een gezellig horeca lounge gedeelte.

Hilton Hugh, Rotterdam

Voor dit project hebben we in het bruisende centrum van Rotterdam in de plint van het Hilton Hotel een toegankelijk chique restaurant en voor in de weekenden een high end club gerealiseerd. 

Bungalow Oerle

Voor dit project hebben we een compleet duurzame bungalow ontworpen die voorzien is van alle luxe faciliteiten en wensen van de klant. 

Kavel Sancta Maria, Noordwijkerhout

Het ontwerp, bouw en afbouw worden gedaan door het professionele team van Newspace. Hierbij is rekening gehouden met het principe van passief bouwen om de duurzaamheid te vergoten. 

Tetterode, Haarlem

Voor dit project hebben we gewerkt met vervangende nieuwbouw om de huidige woning om te bouwen tot een duurzamer, vernieuwd exemplaar. Ook hebben we een extra woonkelder gerealiseerd.