010-8188041 info@newspace.nl
Selecteer een pagina

Parkhof-Lent (Nijmegen)

Project Parkhof-Lent

Voor dit project Parkhof-Lent in Nijmegen is Newspace aangesloten bij het ontwerp en de bouw van de woningen. Deze prachtige eengezinswoningen zijn speciaal ontworpen volgens de passief bouwen methode. Zo hebben alle woningen: drievoudig isolatieglas, een elektrische boiler, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen. Deze woningen zijn een perfect voorbeeld van hoe een huis van de toekomst eruit komt te zien. Wij zijn dan ook maar wat trots dat wij deel uit mogen maken van het bouwproces. 

Nieuwbouw met het oog op duurzaamheid

Zoals wij al eerder hebben benoemd zijn wij voortdurend bezig met het vinden van de juiste balans tussen duurzaamheid en wooncomfort. Deze huizen zijn speciaal ontworpen zodat ze op elke mogelijke manier aangepast kunnen worden aan de wensen van de bewoners. De schil van de woning is uiterst duurzaam dankzij de speciale groene technieken die gebruikt zoals onder andere: triple glas en vloerverwarming. Dit draagt niet alleen bij aan een woning van de toekomst, maar ook aan het wooncomfort van de nieuwe bewoners. 

In opdracht van: GB4all b.v.
Bouw & realisatie: HFH Pro b.v. / Newspace b.v.

Meer weten? 

Wil je meer weten over dit uitzonderlijke project of over de manier van werken van Newspace? Neem dan contact met ons op.