010-8188041 info@newspace.nl
Selecteer een pagina

Resedastraat, Rotterdam

Project Resedastraat

Bij dit project staat het ontzorgen van de opdrachtgever met stip op nummer één. Een van de grote voordelen van Newspace als partner is dat wij alle vakmensen in huis hebben. Of het nu gaat om een architect, een constructeur of een bouwer, wij zijn een one-stop-shop en staan met ons team van professionals klaar. Zo ook bij deze turn-key opdracht, waarbij we meerdere eengezinswoningen volledig ombouwen tot moderne, luxe nieuwbouw woningen.

 

Turn-key eengezinswoningen

Bij dit project zijn we begonnen met de basis, namelijk de funderingen van de woningen. Deze hei- en funderingswerkzaamheden hebben ervoor gezorgd dat de begane vloer nu een RC-waarde heeft van 10.0. De gevels zijn opgetrokken uit het beton en afgewerkt met een gevel isolatiesysteem. Dit is energiebesparend en zorgt voor een RC-waarde van 7.0 voor de gevels. De zichtzijde is voorzien van minerale steenstrips. Hierdoor creëer je een echte baksteen look-and-feel, maar dan een stuk energiezuiniger. Het platte terrasdak van de woningen is toegankelijk via een elektronisch dakluik. Deze sluit goed af en is kier- en tochtdicht. De isolatie waarde van het dakluik is een 9.0.

In opdracht van: Meko vastgoed b.v.
Bouw & realisatie: HFH Pro b.v. / Newspace b.v.

Meer weten? 

Al met al een pracht project, waarbij we wederom het wooncomfort van de eindgebruikers aanzienlijk hebben verbeterd. Wil je meer weten over dit uitzonderlijke project of over de manier van werken van Newspace? Neem dan contact met ons op.