010-8188041 info@newspace.nl
Selecteer een pagina

Kavel Sancta Maria, Noordwijkerhout

Project Kavel 39 Sancta Maria

In een prachtig deel van de Duin en Bollenstreek, letterlijk tegen het Noordwijkse duingebied aan, is een hoogwaardig woongebied ontwikkeld, waarbij het unieke, rustige karakter van het Sancta Maria terrein met de daaromheen liggende waardevolle natuurgebieden wordt behouden en versterkt. Voor onze opdrachtgever hebben we het kavel van1.675 m2 vormgegeven, waarbij de nieuwbouw van meerdere gebouwen op de kavel en het gewenste zwembad naadloos past bij de uitstraling van het landgoed, en het gebouw in combinatie met ruimte en groen elkaar versterkt. Bouw realisatie start medio maart 2019. 

 

Nieuwbouw, energieneutraal

Vanaf de hei- en funderingswerkzaamheden zorgen we ervoor dat de begane vloer een RC-waarde heeft van 10.0. De gevels zijn opgetrokken uit het beton en afgewerkt met een gevel isolatiesysteem. Dit is energiebesparend en zorgt voor een RC-waarde van 7.0 voor de gevels. Voor het woongenot heeft ons bouwteam alle moderne gemakken qua installaties verwerkt in het gebouw.

 

In opdracht van: particulier / woning eigenaar.
Bouw & realisatie: HFH Pro b.v. / Newspace b.v.

Meer weten? 

Al met al een pracht project, waarbij we wederom het wooncomfort van de eindgebruikers aanzienlijk hebben verbeterd. Wil je meer weten over dit uitzonderlijke project of over de manier van werken van Newspace? Neem dan contact met ons op.